Hotell i Ungern

Hotell i Budapest

Hotel Ibis Style Budapest Center ***

Hotellet ligger mycket centralt på Pest-sidan av staden vid en av de största gatorna som leder direkt ned till Donau Erzsébetbron. Hotellet har 130 rum.
Konferensrum finns tillgängligt

Mercure Hotel Korona ****

Hotellet ligger mycket centralt på Pest-sidan av staden. Det tar ca 6 minuter att gå till Váci gatan som är Budapest stora shoppinggata. Lika nära är det till stora saluhallen och floden Donau. Hotellet har 433 rum. Konferensrum finns tillgängligt

Hotel Ibis Style Budapest City ***

Är ett hotell som är beläget vid Petöfj-brons fäste på Pest-sidan av staden. Váci-gatan, Budapest stora shoppinggata, når man på ca 6 minuter med spårvagnen. Man kan även ta en promenad längst Budapest Ráday gatan, Budapest nyaste och snabbast växande bargata. Hotellet har 130 rum. Konferensrum finns tillgängligt.

Continental Hotel Budapest ****

Hotellet ligger centralt på Pest-sidan av staden på den parallellgatan till den brusande Rákáczi út d.v.s den gatan som för-binder Östra station med den vita Elisabethbron som går över Donau. Dit promenerar man på ca 12 minuter. Hotellet har 272 rum. Konferensrum finns tillgängligt.

Courtyard by Marriott ****

Hotellet ligger på Pest-sidan av staden på Blaha Luiza torget mittemot den så populära 7:e distriktet med alla ruin barer, krogar och underground klubbar. Till Donau tar det ca 10 minuter att gå. Spårvagnslinjen 4 och 6 framför hotellet tar dig runt hela Budapest inner-stad. Hotellet har 235 rum. Konferensrum finns tillgängligt. 

Hotel Hungaria ****

Hotellet är Ungerns största hotell beläget i de centrala delarna på Pest-sidan av staden mittemot Östra Station. Hotellet har 499 rum. Konferensrum finns tillgängliga.

Hotel Opera ****

Hotellet ligger granne med den statliga operan på en parallellgata till fashionabla Andrássygatan som förbinder Hjältarnas torg med centrala belägna Erzsébet torget. Hotellet har 200 rum samt konferenstillgänglighet. 

Hotel Erzsébet ***

Hotellet ligger mitt i smeten på Pest-sidan av staden. Alldeles intill shoppinggatan Váci utca, saluhallen och floden Donau. Hotellet har 123 rum samt konferenstillgänglighet. 

City Hotel Unio ***

Hotellet ligger på en tvärgata från 2:a ring Erzsébet körut och har gångavstånd till många av stadens sevärdheter och 7:de distriktets alla ruinbarer, restauranger och klubbar ligger på några få minuters avstånd. Hotellet har 52 rum samt konferensrum. Detta hotell är vår budgetalternativ. 

För mer information om hotell i Ungern