Hotell i Warszawa

Hotel Mercure Warszawa Centrum ****

Hotellet ligger centralt i Warszawa nära kulturpalatset, shopping och inom gångavstånd till gamla stan. Det nyligen renoverad hotell har 338 rum. Det finns 10 stycken konferensrum tillgängliga, pool samt motionsrum

Mercure Hotel Grand ****

Hotellet ligger söder om både Warszawas gamla stan och Nowy Swiat. I området ligger flera ambassader och ministerier. Hotellet har 355 rum. Konfererande grupper har tillgång till sju konferensrum med plats för 150 personer. 

Hotel Sofitel Victoria Warszawa ****

Hotellet ligger mycket centralt i Warszawa med gångavstånd till både gamla stan och Nowy Swiat, Operan och Nationalteatern för att nämna några platser. Den okände soldatensgrav likaså. Hotellet har tillgång till 343 rum, inomhuspool, gym, ångbastu samt 18 konferensrum. 

Hotel Polonia Palace ****

Hotellet ligger centralt i klistret av hotellet alldeles i närheten av Kulturpalatset. Här finns det möjlighet till shopping bland annat på Zlote Tarasy. Gamla stan ligger ca 20 minuters promenad bort. Hotellet har 206 rum samt konferensrum. 

Hotel Radisson Blu ****

Hotellet ligger mycket i ett mycket centralt läge såväl till de kommersiella delarna som till gamla stan dit det tar ca 15 minuters promenad. Hotellet har 311 rum. Hotellet har två restauranger samt 9 konferensrum. 

Novotel Hotel Centrum ****

Hotellet ligger strax söder om gamla stan och ca 15 minuters promenad från centrum.  Till Boulevarden Piastowski är det ca 500 meter. Hotellet har 117 rum, pool , motionsrum samt 8 mötesrum. 

Hotel Ibis Style Warszawa City ***

Hotellet ligger centralt strax nordväst om Kulturpalatset d.v.s med gångavstånd till de flesta sevärdheter. Hotellet har 220 rum samt 3 konferensrum, dessa har plats för 73 personer. 

Hotel Metropol ***

Ligger mittemot Kulturpalatset i Warszawas centrum. Nära till shopping och Nowy Swiat gatan och på gångavstånd till gamla stan. Hotellet har 192 rum. Hotellet saknar konferensrum men kan ändå erbjuda sittning i avskildhet för mindre sällskap. 

Ibis Stare Miasto ***

Hotellet ligger norr om Warszawas gamla stad vilket man når på några minuters promenad. Hotellet har totalt 333 rum som är funktionella för grupper som prioriterar pris för läge. Konfererande grupper har tillgång till 6 konferensrum. 

Ibis Budget Warszawa Centrum * 

Hotellet ligger vid floden Vistula på 20 minuters promenadavstånd från centrum. Omgivningen är förortskänsla och precis framför hotellet passerar en stor väg som leder rakt in till centrum. Hotellet har 176 rum. 

Hotel Sixty Six ****

Hotellet ligger nära den Chopin museet och inom gångavstånd till gamla stan, operan och affärsområdet. Hotellet har totalt 18 rum samt ett konferensrum. 

Mamasion Hotel Le Regina ****

Hotellet ligger strax norr om gamla stan som man når på ca 8 minuters promenad. Området är lugnt men ändå nära till de centrala Warszawa. Polin museet som berättar om den 1000-åriga judiska historien i Polen ligger på 15 minuters promenad. Hotellet har 61 rum, spa- och hälsocenter, inomhuspool samt två konferensrum. 

För mer information om hotell i Warszawa