Program i Tjeckien
Restauranger

Nebozizek ligger på sluttningen av Petrin kullen strax under observationstornet, ett Eiffeltorn i miniatyr. Härifrån har man en superb vy över Prags lilla och gamla stad. Slottsområdet har du i ögonhöjd en liten bit bort. Restaurangen är mer eller mindre helt glasad. Maten ackompanjeras om kvällarna med pianomusik. På menyn finns såväl nationella som internationella rätter. Kräver transfer med buss eller i kombination med bergbana.
Menyer exklusive drycker från 350:-


Restaurant Ambiente Brasliliero är internationell restaurang med betoning på Brasilien. Dock inte enbart brasiliansk mat utan även sallader, sushi, fisk soppor, och kött. Allt detta i behaglig och trevlig miljö. Ät så mycket du orkar till fast pris á la smörgåsbord. Menyer exklusive drycker från 420:- Gångavstånd från de flesta av våra innerstads hotell.


Restaurant La Provence är som namnet antyder stället för dem som älskar det franska köket. Faktiskt så har du två möjligheter under ett tak. I gatuplan kan du i brasseriet avnjuta det Parissiska köket medan du i källarplanet hittar rätterna från Provence serverade i en romantisk miljö. Förutom maten har man ett brett urval av franska viner. Restaurangens gästbok är fylld av lovord från gäster från när och fjärran. Menyer exklusive drycker från 465:-. Gångavstånd från de flesta av våra innerstads hotell.